Бровари обстріляли з артилерії, снаряди влучили в завод (ФОТО)

Про наслідки розповіли в обласній прокуратурі

Російські війська сьогодні, 22 березня, здійснили артилерійський обстріл міста Бровари. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними слідства, артилерійський снаряд влучив на територію одного з заводів. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені сім автобусів та господарчі споруди. За попередніми даними, жертв немає. Броварська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. 

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська продовжують перегрупування своїх підрозділів для відновлення наступу на Броварському напрямку. Окрім того, під ворожими обстрілами знаходиться село Залісся, що неподалік Броварів.

Нагадаємо, під Броварами українські військові знищили зведений загін танкового полку російських окупантів під час їхньої чергової спроби наступу на Київ. На окремих напрямках у Броварському районі Київської області ворожі підрозділи відрізані від постачання продуктів та пального. Десантно-штурмові війська ЗСУ продовжують нищити колони забезпечення окупантів по всій Україні.

Джерело: https://t.me/press_kobl/765


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися