Окупанти планують відновити наступ на Бровари, — Генштаб ЗСУ

Оперативна ситуація на фронті

На Київщині російські війська продовжують перегрупування для відновлення наступу на Броварському напрямку. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України, передають "Коментарі".

За даними українських військових на Поліському та Сіверському напрямках окупанти здійснюють перегрупування військ. Продовжуються артилерійські обстріли Чернігова та позицій ЗСУ на Чернігівському напрямку.

"У напрямку на Бровари противник продовжує перегрупування з метою відновлення наступальних дій. Триває логістичне забезпечення підрозділів та інженерне обладнання зайнятих позицій", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Як поінформували у Київській обласній військовій адміністрації, територією чотирьох громад Броварського району переміщуються ворожа техніка. У Баришівської, Калитянської, Великодимерської та Калинівської громадах обстрілами пошкоджено багато об’єктів цивільної інфраструктури.

У поліції Київської області заявили, що у Броварському районі тривають обстріли населеного пункту Залісся, що поблизу села Велика Димерка. Напередодні з окупованих сіл під Броварами вдалося вивезти понад 4,3 тисячі мирних мешканців. Відділення поліції Баришівки, Згурівки та сектор поліцейської діяльності Березані працюють у посиленому режимі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Броварів Ігор Сапожко закликав депутатів Броварської міської ради повернутися до виконання своїх посадових обов’язків, нести відповідальність перед броварчанами та допомагати місту під час війни. Подробиці — у відеозверненні очільника міста.

Нагадаємо, під Броварами українські військові знищили зведений загін танкового полку російських окупантів під час їхньої чергової спроби наступу на Київ. На окремих напрямках у Броварському районі Київської області ворожі підрозділи відрізані від постачання продуктів та пального. Десантно-штурмові війська ЗСУ продовжують нищити колони забезпечення окупантів по всій Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


альбина

22 березня 2022, 20:24

хочю знать новости по броварам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися