Окупанти обстріляли села під Києвом, є загиблі

Подробиці розповіли в прокуратурі

Російські окупанти обстріляли кілька населених пунктів під Києвом, внаслідок чого є загиблі серед мирних мешканців. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

Останні два дні російські військові обстрілювали село Святопетрівське у Бучанському районі Київської області. Від ворожих снарядів загинули четверо мирних мешканців. В населеному пункті зруйновано та пошкоджено житлові будинки.

Під ракетний обстріл потрапило село Софіївська Борщагівка. Від смертельних осколкових поранень помер місцевий житель, зруйновані будинки. У Бориспільському районі внаслідок ракетного обстрілу одного із сіл також зруйновано приватні житлові будинки.

За усіма фактами порушень законів та звичаїв війни розпочаті кримінальні провадження. Прокурори Київщини продовжують документувати воєнні злочини російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Святопетрівське через постійні обстріли окупаційних військ зруйновані житлові будинки, а у населеному пункті все частіше лунають сирени повітряних загроз. Білогородський сільський голова закликав мешканців села Святопетрівське виїхати у безпечні місця.

Читайте також, як ЗСУ вибили з Ірпеня російських окупантів та про плани українських військових щодо Бучі, Гостомелю та Ворзелю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

29 березня 2022, 23:17

да там все стреляют кому не лень. Бьют чисто по домам и мирным жителям....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися