Російські окупанти руйнують ще одне село під Києвом (ФОТО)

Мешканців закликали виїхати до безпечних місць

У селі Святопетрівське, що у Бучанському районі, через постійні обстріли окупаційних військ зруйновані житлові будинки, а у населеному пункті все частіше лунають сирени повітряних загроз. До місцевих мешканців із закликом виїхати у безпечні місця звернувся мер Білогородки Антон Овсієнко, передають "Коментарі".

Білогородський сільський голова нагадав населенню про небезпеку та закликав серйозно поставитись до ворожих авіанальотів.

"Шановні мешканці села Святопетрівське! На жаль, за останні дні ситуація у нашому селі загострилася. Є постійна загроза атак з повітря. Звертаємося з проханням: за змогою виїжджайте до більш безпечних населених пунктів та регіонів. Перш за все, убезпечте дітей! Це зараз життєво необхідно. Бережіть себе та рідних", — наголосив мер Білогородки.

За даними Головного управління ДСНС України у Київській області, днями внаслідок обстрілу російських окупантів в селі Святопетрівське на одній з вулиці пошкоджені сім житлових будинків. Два з них горіли. Про постраждалих рятувальники не повідомляють. Тривали обстріли села Святопетрівське й минулої доби. Подробиць поки що немає.

Нагадаємо, 27 березня російські війська здійснили масований авіаналіт на регіони України з півночі Київської області, де ЗСУ знищили три ворожих літаки вертоліт та безпілотник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області на території Баришівської громади українські військові перейшли в контрнаступ по всій лінії фронту. Подробиці з міста подій та відео — в нашому матеріалі.

Читайте також, як ЗСУ вибили з Ірпеня російських окупантів та про плани українських військових щодо Бучі, Гостомелю та Ворзелю.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися