На Київщині збили літаки, вертоліт та безпілотник окупантів

Окупанти здійснили масований авіаналіт з півночі регіону

Масований авіаналіт на регіони України вночі у неділю, 27 березня, російські війська здійснили з півночі Київської області. Про це повідомили у Міністерстві оборони України, передають "Коментарі".

За даними відомства, зранку 27 березня на Харківщині українські військові збили винищувач-бомбардувальник Су-34, а на Київщині – вертоліт та безпілотник російських окупантів.

"Загострення обстановки почалось ближче до 22 години – по всій країні заревіли повітряні тривоги! Масований авіаналіт російські окупанти здійснили з півночі Київської області, де втратили одразу три літаки. По ряду об’єктів інфраструктури України окупанти завдали ударів крилатими ракетами, дві – збито протиповітряною обороною", — йдеться в повідомленні Міноборони України.

Авіація Повітряних Сил України продовжує працювати по наземних цілях та здійснила кілька авіанальотів на ворожі війська під прикриттям винищувачів. Загалом за добу 27 березня Повітряні Сили України знищили чотири ворожі літаки, вертоліт, дві крилаті ракети та два безпілотних летальних апарати російських загарбників.

Нагадаємо, в Офісі президента України зазначили, що російські окупанти перекинули значні сили та сконцентрували свої зусилля на Донбасі та на півдні України. Радник голови ОПУ Олексій Арестович зробив прогноз, яких новин з фронту чекати Києву наступними тижнями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до найнебезпечніших напрямків навколо Києва додався Броварський, а саме — території деяких населених пунктів Калитянської, Великодимерської та Баришівської громад. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, який компроміс пропонує Зеленський Путіну для закінчення війни.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися