Окупанти продають вкрадені з-під Броварів речі в інтернеті (ФОТО)

Росіяни навіть не приховують походження награбованого

На одному з онлайн-майданчиків російський окупант виставив на продаж вкрадену олімпійку Збірної команди України з футболу, хизуючись, що це "трофей" з-під Броварів. Про це повідомили в Українській асоціації футболу, передають "Коментарі".

"Продаю олімпійку Збірної України з футболу. Абсолютно нова. Була взята під Броварами як трофей", — йдеться в оголошенні із зазначенням адреси продавця у Московській області.

В Українській асоціації футболу оприлюднили скріншот з майданчика, де російські мародери торгують награбованими речами з коментарем: "У нормальних людей трофеї – це захоплена в бою зброя ворога. У росіян "трофеї" — це вкрадені під час пограбувань та мародерства речі цивільного населення".


В Україні відомо, яких втрат зазнала "друга армія світу" під час кількох спроб прорватися на Київ з Броварського напрямку. Збройні Сили України завдали нищівних ударів по російським окупантам та перетворили колони їхньої техніки на купи металобрухту. На захоплених територіях сіл під Броварами росіяни знущалися з населення, грабували будівлі та пхали в свої танки навіть картоплю з городів. Багато окупантів не виїхало із награбованими речами живими з-під Броварів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися