У Бучі затримали мародерів-навідників російських окупантів (ФОТО)

Місцеві мешканці допомагали росіянам грабувати квартири

У звільненій від російських окупантів Бучі затримали двох мародерів, які активно співпрацювали з ворогом та брали участь в пограбуванні квартир місцевих мешканців. Про це повідомили в Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними відомства, затриманими мародерами виявилися мешканці Бучі. За тиждень чоловіки вкрали чималу кількість чужих речей із залишених чи пошкоджених квартир та будинків. У схованці крадіїв виявили різні речі — від цінностей до засобів гігієни. 

Затримані мародери активно співпрацювали з ворожими військами під час окупації Бучі. Чоловіки надавали росіянам різну інформацію, зокрема про розташування заможних квартир та будинків, а також особисто брали участь у розкраданні цих осель. Правоохоронці оприлюднили фото затриманих та вилучені крадені речі, щоби власники могли впізнати своє майно та забрати.

Окрім того, поблизу Бучі правоохоронці затримали "кримінального авторитета" та його 31–річного спільника. За місцем проживання затриманих знайшли купу викрадених речей із осель мешканців Бучі. Серед знайдених речей — побутова техніка, мобільні телефони, комп’ютери та прикраси. Також поліцейські виявили зброю і наркотики, а в мобільних телефонах — переписку з абонентами РФ.

Усіх затриманих мародерів перевіряють на причетність до диверсійно-розвідувальних груп. Тривають слідчі дії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитрий

7 квітня 2022, 16:17

БЛЯ а расстрелять ни как и доказывать не надо

Дмитрий

7 квітня 2022, 16:16

БЛЯ а рссстрелять нельзя тварей тут и доказывать не надо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися