В прокуратурі розповіли про нові жертви окупантів на Київщині (ФОТО)

Задокументовані чергові воєнні злочини у двох районах

У Броварському районі Київщини знайшли тіла вбитих російськими окупантами мирних мешканців. Про чергові воєнні злочини загарбників розповіли у прокуратурі регіону, передають "Коментарі".

За даними відомства, у селі Шевченкове російські окупанти вбили шістьох беззбройних мешканців з вогнепальної зброї, а їх тіла скинули у підвал на території одного з приватних будинків. Окрім того, слідчі встановили, що 11 березня на виїзді з села Перемога Броварського району росіяни зі стрілецької зброї та артилерії розстріляли колону з п’яти цивільних автомобілів. Внаслідок цього загинуло четверо людей, серед жертв — 13-літній підліток.

У Бучанському районі Київщини окупанти розстріляли автомобіль з мирними мешканцями. Цей злочин російські військові скоїли поблизу села Гавронщина. Внаслідок ворожої атаки загинули п’ятеро людей, серед яких дві дитини віком один рік та 14 років. Тіла загиблих поховали місцеві мешканці поруч з автомобілем.

За усіма воєнними злочинами триває досудове розслідування. Прокурори збирають необхідні докази, щоб притягнути до відповідальності всіх причетних до вбивств українських громадян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за період російського військового вторгнення окупанти вбили понад 400 жителів Бучанської громади. У Київській обласній військовій адміністрації оприлюднили відео ексгумації тіл з однієї з братських могил біля місцевого храму у Бучі.

Джерело: https://t.me/press_kobl


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися