У Києві ліквідували канал збуту зброї та боєприпасів

Подробиці спецоперації розповіли в прокуратурі

У Києві затримали двох мешканців столиці, що організували канал збуту боєприпасів та вогнепальної зброї. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу генерального прокурора України.

Слідство встановило, що двоє киян організували в столиці схему збуту зброї. Перш ніж затримати чоловіків, правоохоронці провели оперативні закупки. Під час першого етапу придбали два автомати Калашникова. Торгівці також пропонували купити в них гранати та набої. Затримали чоловіків під час другого етапу спецоперації після збуту ще трьох автоматів Калашникова та двох гранат Ф1.

Під час обшуків за місцем проживання  затриманих вилучили гранати, два пістолети, автомат, велику кількість набоїв різного калібру, холодну зброю та гроші. За фактом незаконної торгівлі зброєю та боєприпасами відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів. Канал надходження нелегальної зброї та можливих спільників затриманих встановлює слідство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали чоловіків, які разом з мешканцем Київщини організували шахрайську схему щодо оренди житла, та цинічно наживалися на українцях, які намагалися врятуватися від обстрілів на Закарпатті. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві під час виконання службових обов'язків двоє патрульних отримали поранення. Подробиці — в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися