У Києві викрили мережу псевдореабілітаційних центрів (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Києві заарештували організаторів мережі псевдореабілітаційних центрів, що діяли на території столиці та Київської області. Про це розповіли в Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в таких центрах під виглядом лікування наркотичної та алкогольної залежності незаконно утримували людей. Організатори працювали від імені громадських організацій. До пацієнтів застосовували фізичну силу, психологічний вплив, а також давали потерпілим сильнодіючі медичні препарати, які пригнічують свідомість. Від такої "реабілітації" постраждали 25 людей.

Як розповів начальник управління міграційної поліції Києва Денис Дем’янюк, за послуги з нібито лікування від алкоголізму і наркоманії кожен пацієнт мав заплатити від 10 до 15 тисяч гривень.

"Розміщувалися центри в орендованих приватних будинках. Дозвільних документів на здійснення медичної практики фігуранти не мали. Вони підшукували клієнтів через оголошення в інтернеті, але насправді не надавали їм ніякого лікування та насильно утримували", — заявив Дем’янюк.

на Київщині депутат під час дії комендантської години погрожував розправою патрульним поліцейським. Конфлікт стався в Білоцерківському районі Київської області в селищі Рокитне. Під час дії комендантської години поблизу АЗС патрульні зупинили автомобіль Audi. У водія помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час документування правопорушення до АЗС під’їхав автомобіль Mitsubishі. За кермом був 65-річний представник місцевої влади. Політик поводився агресивно, зірвав та пошкодив нагрудну камеру та погрожував поліцейським фізичною розправою. При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп сталася ДТП за участі автобусу та вантажівки, є постраждалі та загиблий.

Читайте также