Біля базару у Києві журналіст влаштував стрілянину (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції і в прокуратурі

В Подільському районі Києва чоловік влаштував сварку та стрілянину, під час якої поранив жінку. Подробиці розповіли в столичній поліції і в прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та здійснив два постріли. Внаслідок стрілянини постраждала 24-річна жінка, яка чекала на пішохідному переході зеленого світла, щоб перейти дорогу. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече.

Стрілка затримали правоохоронці. Затриманим виявився 49-річним мешканцем Києва. В нього виявили підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання. Затриманому оголосили підозру в хуліганстві. Киянину загрожує від трьох до семи років тюрми. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у виді домашнього арешту, який столична прокуратура оскаржує.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила про підозру римо-католицькому священнику, який заперечував воєнні злочини російських окупантів в Бучі. Проти настоятеля парафії Київсько-Житомирської дієцезії Римсько-Католицької церкви зібрали докази щодо антиукраїнській діяльності. Священик публічно виправдовував напад російських військ на Україну та заперечував воєнні злочини російських загарбників проти українців. В СБУ зазначили, що факти численних вбивств і катувань людей в Бучі в своїх "промовах" перед вірянами священник називав "постановкою". Настоятель закликав не довіряти офіційній інформації українських державних установ та ЗМІ про вчинені російськими окупантами воєнні злочини. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва вилучили наркотики та психотропи на понад мільйон гривень та затримали наркоторгівців. Торгівлею наркотиками на території Києва та Київської області займалися шість уродженців Донецької області, які мешкають в столиці. Для цього створили та адміністрували в Telegram-каналі три наркокрамниці. "Товар" збували гуртовими партіями через поштові відправлення та "мастер-клади", а також в роздріб.

Читайте також, як на Київщині депутати допомагали тікати "ухилянтам" за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися