Смертельні ревнощі: на Київщині чоловік вбив свою співмешканку

Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі

Правоохоронці Київщини затримали співмешканця, який вбив жінку через ревнощі. Про це повідомили у поліції Київської області.

Днями до поліції зателефонував староста села Гаврилівка й повідомив про те, що місцевий житель розповів йому про смерть жінки. У нежитловому приміщенні, де проживала пара, поліція виявила тіло 41-річної потерпілої з проникаючим колотим пораненням. 

Правоохоронці встановили причетність співмешканця до вчинення злочину. Як з’ясувалося, між чоловіком та жінкою виникла сварка на фоні ревнощів. Після цього фігурант наніс жінці ножем удар, який став смертельним.

Правоохоронці затримали вбивцю та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом скоєння умисного вбивства слідчі оголосили зловмиснику про підозру. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Київщині сталася кривава сварка між братами. 2 січня до поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома жителями села Великі Пріцьки, 38 і 31 років, виник конфлікт.

В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт. Потерпілого з ножовим пораненням доправили до лікарні.

У Києві чоловік кілька разів вдарив товариша ножем під час застілля. До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що з квартири на вулиці Північна до лікарні госпіталізували чоловіка із ножовими пораненнями. За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці. Злочинця було затримано на місці. 

Читайте также