Феєрверки у Києві в новорічну ніч: викрито другого порушника

Всього від громадян надійшло 19 скарг з двох місць запусків салютів на Подолі та Оболоні

Столична поліція затримала другого винуватця у запуску новорічного феєрверку в Києві. Громадянам знову нагадали про заборону використання піротехніки в умовах воєнного стану. Про це повідомила поліція Києва.

Загалом надійшло 19 скарг від громадян із двох місць на Подолі та Оболоні, де запускали феєрверки. Обвинуваченим загрожує до п'яти років позбавлення волі.

У новорічну ніч співробітники поліції отримали повідомлення від громадян про те, що на Оболоні та Подолі використовується піротехніка. Крім того, відповідні відеоролики публікували телеграм-канали. За обома фактами було порушено кримінальні справи, а причетних до порушень осіб затримано.

Так, близько опівночі 1 січня хтось влаштував феєрверк на території футбольного поля на вулиці Маршала Тимошенка. Поліція задокументувала інцидент, вилучила з місця події дві упаковки з-під піротехніки як речові докази та згодом встановила особу порушника, місцевого жителя 1984 року народження.

Справу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань як хуліганство. Фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді до п'яти років позбавлення волі.

Правоохоронці знову нагадали громадськості про заборону використання піротехніки в умовах воєнного стану. Рішення про це було прийнято військовою адміністрацією. У кожному випадку, коли є факт порушення таких обмежень, правопорушників притягуватимуть до відповідальності.

Нагадуємо, що у Києві за запуск салютів в новорічну ніч затримали чоловіка. Киянин знехтував забороною використання піротехніки під час дії воєнного стану та близько опівночі запустив на Подолі салюти. Перелякані звуками вибухів мешканці столиці звернулися до поліції з повідомленнями про порушення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися