Під Києвом чоловіка побили трубою по голові у власному будинку

Двоє чоловіків увірвалися до будинку 30-річного потерпілого

У Боярці на Київщині поліція затримала зловмисників, які били трубою по голові місцевого жителя та відібрали його майно. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області, передають "Коментарі".

Після опівночі 7 січня двоє чоловіків увірвалися до будинку 30-річного місцевого мешканця. Нападники декілька разів вдарили власника помешкання трубою по голові, спричинивши потерпілому тілесні ушкодження. Після цього зловмисники відібрали у чоловіка техніку та втекли.

Працівники Фастівського управління поліції Київської області провели низку оперативно-розшукових заходів та затримали 36-річного та 41-річного чоловіків. Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Відповідно до процесуальних вказівок Фастівської окружної прокуратури, слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні розбою в умовах воєнного стану. Зловмисникам загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років з конфіскацією належного їм майна.

На Київщині сталася кривава сварка між братами. 2 січня до поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома чоловіками виник конфлікт. В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт. Потерпілого з ножовим пораненням доправили до лікарні.

Читайте также