У Києві дилер організував збут амфетаміну та канабісу

Фігурант зберігав наркотики у власному помешканні та збував їх за готівку

Зловмисник організував збут амфетаміну та канабісу на Лісовому масиві. Слідчі задокументували правопорушення та розпочали кримінальні провадження. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Під час відпрацювання оперативної інформації правоохоронці Деснянського управління поліції затримали чоловіка, який збував наркотики "з рук" на вулиці Кубанської України. Для документування інформації прибула слідчо-оперативна група.

Оперативники встановили, що фігурант зберігав наркотики у власному помешканні та збував їх за готівку мешканцям Лісового масиву. При затриманні у чоловіка було вилучено два пакети із зіп-застібкою з порошкоподібною речовиною, яка, за висновками експертів, містить психотропну речовину амфетамін. Під час обшуку у помешканні дилера виявлено вже підготовлені до продажу згортки з канабісом, а також 32 набої. Правоохоронці затримали 43-річного киянина, раніше не судимого.

Слідчі повідомили наркоторговцю про підозру у вчиненні злочину, пов'язаного зі збутом психотропних речовин. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що поліція Києва заарештувала торговця амфетаміном, який маскував наркотики під консерви. Чоловік замовляв заборонені речовини через Telegram, розфасовував їх та продавав шляхом закладок та через поштові відділення. Злочинця зупинили на вулиці із черговою партією наркотиків вагою близько 2,5 кілограмів.

Читайте также