На Київщині псевдопідривник "зірвав чеку гранати Ф-1" у магазині

Події передувала відмова від продажу алкоголю у заборонений час

Поліція Київської області затримала фальшивого підривника, який погрожував створити небезпеку працівникам білоцерківського магазину. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".

Зловмисник сам звернувся до поліції та повідомив, що зірвав чеку з гранати Ф-1 та погрожував підірвати торговельну будівлю на вулиці Шолом-Алейхема. Як стало відомо правоохоронцям, цьому передувала відмова від продажу алкоголю у заборонений час.

Правоохоронці Білоцерківського управління поліції Київської області затримали та помістили підозрюваного в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчі під керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили про підозру фігуранту за фактом неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, пошкодження чи знищення майна. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що минулого року в Києві прихильник "руського миру" "замінував" будівлю Офісу Президента. Причину свого вчинку чоловік пояснив невдоволенням через відключення світла. Невідома особа повідомила на спецлінію Національної поліції "102" про замінування будівлі Офісу Президента по вулиці Банковій у Києві. Правоохоронці встановили особу "мінера" та затримали його.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися