У Києві прихильник «руського миру» «замінував» будівлю Офісу Президента

Причину свого вчинку чоловік пояснив невдоволенням через відключення світла

​​Прихильнику "руського миру", який "замінував" будівлю Офісу Президента, повідомлено про підозру. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Установлено, що увечері 28 листопада 2022 року невідома особа повідомила на спецлінію Національної поліції "102" про замінування будівлі Офісу Президента по вулиці Банковій у Києві.

Правоохоронці встановили особу "мінера" та затримали його. Причину свого вчинку чоловік пояснив невдоволенням через відключення електроенергії.

За місцем проживання 51-річного підозрюваного, який виявився прихильником "руського миру", вилучено мобільний телефон із сім-картою, за допомогою яких він повідомив про "замінування", а також комуністичну символіку та георгіївські стрічки.

Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Перевіряється причетність підозрюваного до інших правопорушень.

Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.

Немає світла, опалення та газу: мешканці будинку перекрили рух трамваїв у Києві. У Києві мешканці будинку в Солом'янському районі перекрили рух трамваїв. Відео протесту мешканців багатоповерхівки начебто через постійні відключення світла отримало хвилю хейту від користувачів мережі.

Стало відомо, що у новобудові декілька років, окрім електропостачання, відсутнє централізоване опалення, гаряча вода та немає газу. За словами мешканки новобудови, своїм протестом вони намагалися привернути увагу влади до їхньої проблеми, яку не можуть вирішити кілька років. Вона розповіла, що мітинг організували не через відключення світла в результаті російських обстрілів.

Тримав у гаражі та змушував працювати безоплатно: на Київщині виявили "рабовласника". 50-річний власник СТО у Броварах протягом тривалого часу утримував 37-річного чоловіка в гаражі. Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах. "Рабовласник" забрав у нього телефон та паспорт.

Шляхом погроз фігурант змусив потерпілого переписати на нього будинок, у якому останній мешкав раніше. Встановлено, що декілька років тому зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та змушував його безоплатно працювати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

2 грудня 2022, 09:53

Ну, така символика в мене теж є. Від батька залишилася, ювилейні медальки, війскові радянськи значки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися