П’яний чоловік напав працівника швидкої допомоги у Києві

Подробиці розповіли в столичній поліції

В Шевченківському районі Києва п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги, яка приїхала на виклик. Про це повідомили в столичній поліції, передають "Коментарі".

Слідчі з’ясували, що лікарі швидкої медичної допомоги приїхали на виклик за адресою в Шевченківському районі Києва. Однак сильно п’яний пацієнт напав на водія швидкої з ножем та поранив його. Правоохоронці встановили особу нападника та доставили до відділку поліції. Ним виявився уродженець Київської області 2001 року народження.

За фактом нанесення поранень водію швидкої медичної допомоги розпочали кримінальне провадження. За умисне легке тілесне ушкодження чоловіку загрожує штраф до 850 гривень або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Нагадаємо, що у Києві та області арештували гроші та майно колишнього міністра освіти часів президента-втікача Віктора Януковича Дмитра Табачника на понад два мільйони доларів. Табачника підозрюють у державній зраді. Ексрегіонал брав активну участь в організації псевдореферендумів у захоплених російськими окупантами районах Запорізької та Херсонської областей. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Київщині депутат під час дії комендантської години погрожував розправою патрульним поліцейським

Читайте также