У Києві під час виконання аварійних робіт обікрали енергетиків

Подробиці розповіли в столичній поліції

В Печерському районі Києва затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля енергетиків. Про це повідомили в столичній поліції, передають "Коментарі".

Автомобіль обікрали в центрі Києва в той час, коли енергетики виконували аварійні роботи. З салону автомобіля викрали службовий планшет одного з працівників енергетичної компанії. Інцидент стався на бульварі Міхновського (до перейменування — Дружби народів).

На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції та оперативники Головного й районного управлінь поліції. Правоохоронці вивчили записи з камер відеоспостереження, відслідкували маршрут руху крадія та затримали його впродовж доби. Крадієм виявився уродженець Полтавської області 1979 року народження. Відносно чоловіка розпочато кримінальне провадження. За фактом крадіжки затриманому повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Нагадаємо, що у Києві та області арештували гроші та майно колишнього міністра освіти часів президента-втікача Віктора Януковича Дмитра Табачника на понад два мільйони доларів. Табачника підозрюють у державній зраді. Ексрегіонал брав активну участь в організації псевдореферендумів у захоплених російськими окупантами районах Запорізької та Херсонської областей. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.

Читайте также