У столичному гуртожитку рецидивіст побив чоловіків і вагітну жінку (ФОТО)

Інцидент стався в Голосіївському районі столиці

В Голосіївському районі Києва в одному з гуртожитків раніше судимий киянин побив чоловіків і вагітну жінку. Подробиці інциденту розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

Про хуліганство в столичному гуртожитку в поліцію заявили місцеві мешканці. На місці події слідчі встановили, що компанія молодих людей гучно святкувала Різдвяні свята. Згодом між ними виникла сварка, що переросла у бійку. Раніше судимий киянин почав бити свого товариша по чарці по голові. На гучні звуки з сусідньої оселі прийшов чоловік та вагітна жінка. Вони намагались вгамувати чоловіка, але дебошир накинувся і на них.

Поліцейські затримали 30-річного рецидивіста. Киянину повідомили про підозру в хуліганстві. Зараз затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Хулігану загрожує до п’яти років тюрми. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в Печерському районі Києва затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля енергетиків. Автомобіль обікрали в центрі столиці в той час, коли енергетики виконували аварійні роботи. З салону викрали службовий планшет одного з працівників енергетичної компанії. Інцидент стався на бульварі Міхновського (до перейменування — Дружби народів). 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися