Розтрощив вікна: у Києві чоловік хотів переночувати у чужому авто

Подія сталася вночі в Солом'янському районі Києва

Громадянин, який розтрощив цеглиною вікна чужого автомобіля, був затриманий у Києві патрульними. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Подія сталася вночі у Солом'янському районі столиці. На лінію "102" зателефонував 25-річний власник автомобіля "Renault Kangoo".

На місці події правоохоронці побачили автомобіль з розбитими вікнами. Зловмисник, який пошкодив авто, також знаходився неподалік.

Свої дії 30-річний чоловік пояснив тим, що хотів переночувати у чужому автомобілі, оскільки пізно ввечері до гуртожитку його не впустили.

Правоохоронці затримали порушника та викликали слідчо-оперативну групу на місце події.

Нагадуємо, що під Києвом виявлено підозрілу особу з підробленими документами. Інспектори отримали повідомлення про підозріих осоіб на АЗС у Софіївській Борщагівці. Коли прибула поліція, то виявила двох чоловіків.

Один з громадян надав для встановлення особи своє водійське посвідчення. На ліцензії був відсутній мікрошрифт, а колір фарби та захисні елементи не відповідали встановленим стандартам. Таким чином, у посвідченні водія були явні ознаки підробки.

У Києві Mercedes протаранив авто патрульної поліції: є постраждалі. У Києві ввечері 8 січня автомобіль Mercedes зіткнувся з поліцейським автомобілем Toyota Prius, в результаті чого Prius відкинуло на тротуар, і він врізався в стовп. 

Читайте также