У Києві Mercedes протаранив авто патрульної поліції: є постраждалі

У столиці Mercedes зіткнувся з поліцейським автомобілем

У Києві ввечері 8 січня, в неділю, автомобіль Mercedes зіткнувся з поліцейським автомобілем Toyota Prius, в результаті чого Prius відкинуло на тротуар, і він врізався в стовп. За попередньою інформацією, є постраждалі. Про це повідомляється у соціальних мережах, пише Obozrevatel. Обставини та причини аварії встановлюють слідчі.

"Аварія в Києві на Окружній. Mercedes вдарив в зад та відкинув на тротуар в стовпа біля Мака патрульний Toyota Prius. Є потерпілі", – йдеться в повідомлені.

На оприлюднених фото- та відеоматеріалах видно, що поліцейський автомобіль зазнав серйозних пошкоджень внаслідок аварії.

Нагадуємо, що у Голосіївському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пішохода. За даними правоохоронців, на Кільцевій дорозі 32-річний водій автомобілю Hyundai, рухаючись заднім ходом, на регульованому пішохідному переході збив 44-річну жінку.

Охоронець СТО у Києві потрапив у ДТП на чужому автомобілі. Винуватцем ДТП виявився 36-річний охоронець СТО, розташованої неподалік від місця аварії. Чоловік пояснив, що хотів покататися, але не впорався з керуванням. Спочатку водій врізався у стовп, потім у сходи при вході в будівлю і, нарешті, у припаркований автомобіль Renault.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

9 січня 2023, 10:37

Ментов развелось, что мерседесу проехать негде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися