Охоронець СТО у Києві потрапив в ДТП на чужому автомобілі (ФОТО)

Подробиці інциденту розповіли в поліції

У Києві охоронець станції технічного обслуговування угнав автомобіль та потрапив в ДТП. Подробиці аварії розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в Дніпровському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох іномарок. Власник автомобілю Renault Dokker заявив в поліцію, що в його припарковану автівку в'їхала Toyota Camry. Винуватець ДТП з місця аварії втік. Столичні патрульні склали схему ДТП, обстежили прилеглу територію та розшукали й втікача.

Винуватцем ДТП виявився 36-річний охоронець станції технічного обслуговування, яка розташована неподалік від місця аварії. Чоловік пояснив, що вирішив покататися, але не впорався з керуванням. Спочатку охоронець СТО зачепив ліхтарний стовп, потім сходи біля входу в будинок і врешті вдарився на автівці в припаркований Renault. Після ДТП залишив розбитий автомобіль та втік. На горе-водія склали адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП та залишення місця аварії. З іншими порушеннями розбираються слідчі поліції.

Нагадаємо, в Київській області на автомобільних дорогах торік сталося майже 9,3 тисячі ДТП. Правоохоронці проаналізували всі аварії у 2022 році в регіоні та назвали основні причини ДТП. Торік на території Київщини трапилось 1267 ДТП з потерпілими, в яких 1551 людина отримала травми, а 183 — загинули. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області водій легкового автомобілю врізався в вантажівку. ДТП сталася в селі Півці. Там 34-річний водій автомобіля Lanos не надав перевагу в русі вантажному автомобілю. Через це відбулося зіткнення двох транспортних засобів. Внаслідок ДТП постраждав пасажир легковика. Медики не змогли врятувати потерпілого. Чоловік помер у лікарні.

На Київщини також розслідують ДТП за участю пішохода, що сталася на автомобільній трасі неподалік Києва. Аварія трапилася на автомобільній дорозі Київ — Чернігів в Броварському районі Київської області. Молодий водій автомобіля Mercedes збив нетверезого пішохода, який у переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок ДТП травмовано мешканця села Залісся.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп сталася ДТП за участі автобусу та вантажівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися