Молодий водій іномарки збив п’яного пішохода на трасі під Києвом

Що відомо про ДТП

На Київщини розслідують дорожньо-транспортну пригоду за участю пішохода, що сталася на автомобільній трасі неподалік Києва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції в Київській області.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася на автомобільній дорозі Київ — Чернігів в Броварському районі Київської області. Водій автомобіля Mercedes збив пішохода. Поліція встановила, що 23-річний кермувальник легковика здійснив наїзд на чоловіка, який у нетверезому стані переходив проїжджу частину у невстановленому місці.

Внаслідок ДТП мешканець села Залісся отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до місцевої лікарні. За фактом аварії слідчі Броварського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування.

Окрім того, днями у Вишгородському районі Київської області п’яний водій іномарки потрапив в ДТП. Аварія сталася в селі Старі Петрівці. За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, намагаючись здійснити обгін, не впорався з керуванням та в’їхав у паркан. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП травмована пасажирка автомобілю. Постраждалу жінку до лікарні забрала карета швидкої допомоги.

Нагадаємо, під Києвом шестеро людей отруїлись чадним газом. Надзвичайна подія сталася в Бучанському районі Київської області в селі Горенка. В приватному будинку на вулиці Івана Франка в Гостомельській селищній громаді природним чадним газом отруїлись шестеро людей, серед яких двоє дітей. П’ятеро з шести потерпілих доставили до лікарні. Одна людина від госпіталізації відмовилась. Отруєння природним чадним газом сталося через порушення експлуатації газового обладнання, вважають в ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Читайте також, що в Києві жінка напідпитку намагалася накласти на себе руки на очах власних малолітніх дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися