У Києві серійного крадія елітних авто замість покарання просто відпустили додому

Зловмисника відпустили із зали суду під домашній арешт

Поліція Києва затримала серійного викрадача елітних автомобілів. На те, щоб зловити 50-річного злочинця, знадобився не один рік і величезна кількість доказів. Поліцейські стежили за кожним кроком зловмисника. Він був заарештований, і йому було пред'явлено звинувачення. Однак суд просто відпустив зловмисника з залу суду під домашній арешт. Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Правоохоронці затримали чоловіка за викрадення позашляховика, який він вже встиг продати замовнику. Окрім викрадення цієї "Тойоти", йому також інкримінували цілу низку викрадень транспортних засобів. До речі, у його помешканні слідчі виявили зброю, а також речові докази.

Зловмисника було затримано з усіма доказами, висунуто обвинувачення, та йому було передбачено максимальне покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції після затримання серійного викрадача елітних автомобілів.

Однак, несподівано для всіх, серійний викрадач авто вийшов на волю замість того, щоб понести покарання. Рішенням судді Подільського районного суду м. Києва Андрія Анохіна зловмисника відпустили під домашній арешт. Наразі незрозуміло, чому так сталося.

Адже викрадач елітних авто - дуже непроста людина. "Бекграунду" автокрадія може позаздрити будь-який зловмисник.

Він відомий через різні правопорушення, які він скоїв, і кримінальне звинувачення, від якого він пробував відкупитися. Його попередні справи досі перебувають на розгляді в суді, але щоразу його випускають під заставу. Суми застави коливаються від 300 тис. грн. до майже 2 млн. грн., що є значними сумами.

Нагадуємо, що у Києві п'яний чоловік викрав службову автівку та розбив її в ДТП. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік викрав автівку підприємства, а згодом спричинив ДТП. Під час документації автопригоди правоохоронці встановили, що розбитий "Шевроле" перебував у розшуку.

Читайте также