Розчленував тіло та викинув у смітник: у Києві судили жорстокого вбивцю

Найближчі 10 років вбивця проведе за ґратами

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, суд виніс вирок чоловіку, який скоїв жорстоке вбивство у Печерському районі столиці.

Під час спільного застілля засуджений вдарив господаря квартири, і удар виявився смертельним. Після цього фігурант розчленував тіло, поклав його в пакети та виніс до сміттєвого баку, щоб приховати сліди злочину. Найближчі 10 років вбивця проведе за ґратами.

Нагадаємо, 18 листопада 2021 року у сміттєвому баку на проспекті Дружби Народів було виявлено частини людського тіла. Правоохоронні органи негайно розпочали оперативно-слідчі дії для встановлення особи загиблого, обставин його смерті та осіб, причетних до скоєння вбивства.

За кілька годин, завдяки злагодженій роботі підрозділів поліції Києва, у Дарницькому районі працівники поліції встановили місцезнаходження та особу чоловіка, причетного до скоєння вбивства. Його взяли під варту. Він народився у 1989 році та походив з Донецької області, раніше вже звинувачувався у злочинній діяльності.

Встановлено, що зловмисник розпивав спиртні напої в гостях у 42-річного киянина, і в результаті раптового конфлікту вдарив його в голову. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Зловмисник перебував у квартирі потерпілого близько доби, після чого вирішив позбутися тіла. Щоб замести сліди, зловмисник придбав ручну пилу, у ванній кімнаті розчленував тіло потерпілого, помістив його в пакети та за кілька разів виніс до найближчого сміттєвого контейнера.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства. У ході досудового розслідування чоловіка було взято під варту. Вироком Печерського районного суду обвинуваченого визнано винним у скоєнні вбивства та засуджено до 10 років позбавлення волі.

На Київщині злочинна група погрожувала підприємцям розправою та вимагала гроші. Троє осіб постануть перед судом на Київщині за вимагання з приватних підприємців неіснуючого боргу в розмірі 10 000 доларів США. Підозрювані погрожували потерпілим та їхнім рідним фізичною розправою та вбивством, застосовували до них фізичне насильство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися