Community policing в дії: у Києві громадяни затримали грабіжника

На крик про допомогу потерпілої прибігли двоє чоловіків та затримали злочинця

У Києві громадяни затримали зловмисника, який обікрав магазин ритуальних послуг, та викликали патрульних. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Сьогодні, 13 січня, близько 13-ї години, правоохоронці отримали виклик на вулицю Оранжерейну в Києві. Заявниця розповіла, що невідомий громадянин проник до приміщення ритуального бюро та викрав з каси гроші. Потерпіла покликала на допомогу, і на місце події прибігли двоє чоловіків, які затримали зловмисника.

За кілька хвилин на місце події прибули інспектори, і 48-річний зловмисник зізнався у скоєному, але пояснити правоохоронцям свої дії так і не зміг. На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції.

Порушника притягнуть до відповідальності за грабіж, який стався в умовах воєнного стану, що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Нагадуємо, що у Києві серійного крадія елітних авто замість покарання просто відпустили додому. Поліція Києва затримала серійного викрадача елітних автомобілів. На те, щоб зловити 50-річного злочинця, знадобився не один рік і величезна кількість доказів. Однак суд просто відпустив зловмисника з залу суду під домашній арешт.

В умовах війни з'являються люди, які хочуть набити свої кишені, нажившись на ній за рахунок людського горя чи чужого імені. Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко розповів про новий випадок цинічного шахрайства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися