У Києві чоловік під час застілля неодноразово вдарив брата ножем

Нападнику загрожує до восьми років ув'язнення

У Києві слідчими повідомлено про підозру чоловіку, який тяжко поранив свого брата. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Під час конфлікту зловмисник наніс родичу два удари ножем у грудну клітину. Лікарі госпіталізували потерпілого до медзакладу, а поліція затримала зловмисника на місці злочину. Місцевому жителю загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікаря про те, що в квартирі на вулиці Алматинській виявили чоловіка з ножовими тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою оперативно прибули правоохоронці для встановлення повних обставин події.

На місці події поліцейські виявили потерпілого, який отримав важкі тілесні ушкодження внаслідок зіткнення з братом, як повідомив начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Валерій Джус.

Чоловік розпивав алкогольні напої з братом у квартирі, а потім почав з’ясовувати стосунки. У якийсь момент нападник схопив зі столу кухонний ніж і двічі вдарив родича в грудну клітину. Після нападу чоловік викликав для потерпілого швидку, а сам залишився вдома.

Оперативники затримали правопорушника. Встановлено, що нападник киянин, 1979 року народження, раніше проблем із законом не мав. Також з місця події правоохоронці вилучили можливе знаряддя злочину, кухонний ніж з бурими слідами, та інші речові докази.

Лікарі діагностували у 46-річного потерпілого два ножових поранення грудної клітки, одне з яких – проникаюче. Зараз чоловік перебуває під наглядом лікарів.

Нападнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину – завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Суд задовольнив клопотання про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що на Київщині сталася кривава сварка між братами. До поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома чоловіками, 38 і 31 років, виник конфлікт. В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт. Потерпілого з ножовим пораненням доправили до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися