У Києві клієнт перукарні та перехожі впіймали крадіїв генератора (ФОТО)

Що відомо про крадіжку в столиці

У Дніпровському районі Києва двоє чоловіків поцупили генератор, що стояв біля приміщення перукарні, але далеко втекти їм завадили небайдужі громадяни, які тримали їх до прибуття правоохоронців. Про це розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

Про крадіжку генератора в поліцію заявила працівниця перукарні. Жінка повідомила, що клієнт допоміг їй спіймати двох злодіїв, які викрали генератор вартістю понад 23 тисяч гривень. Викрали пристрій з вулиці двоє чоловіків.

Перукар помітила відсутність генератора й вийшла на вулицю. Через декілька хвилин разом із небайдужими перехожими жінка зупинила крадіїв та зателефонувала до поліції. Затриманими виявилися раніше судимий за майнові злочини уродженець Миколаївської області 1978 року народження, та 50-річний мешканець Києва, який наразі перебуває під слідством через скоєння крадіжки. За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, чоловікам загрожує до восьми років тюрми.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області селянин холоднокровно розстріляв фермера через гроші. Житель села Барахти вбив 74-річного місцевого підприємця. Під час суперечки нападник дістав рушницю та почав стріляти по автомобілю знайомого. Потерпілий загинув на місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися