В лавах СБУ у Києві викрили прихильницю російських окупантів (ФОТО)

Що відомо про викриття колаборантки

В науково-дослідній установі Служби безпеки України у Києві викрили прихильницю російських окупантів. Про це розповіли керівник СБУ Василь Малюк та в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

За словами голови Служби безпеки України Василя Малюка, в лавах спецслужби триває очищення "від зрадників різного калібру". Так, на антиукраїнській діяльності викрили посадовицю науково-дослідної установи СБУ.

Слідство встановило, що заступниця начальника відділу після початку повномасштабної війни систематично проводила серед своїх підлеглих агітаційну роботу та виправдовувала дії російських окупантів. Жінка повторювала "псевдоісторичні" тези російської пропаганди, намагаючись представити збройну агресію РФ проти України, розпочату у 2014 році, як внутрішній громадянський конфлікт. Окрім того, затримана закликала до капітуляції перед ворогом. Посадовиці науково-дослідної установи СБУ повідомили про підозру. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області селянин холоднокровно розстріляв фермера через гроші. Житель села Барахти вбив 74-річного місцевого підприємця. Під час суперечки нападник дістав рушницю та почав стріляти по автомобілю знайомого. Потерпілий загинув на місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися