У Києві чоловік жорстоко вбив свого товариша: душив мотузкою та вдарив ножем

Потерпілий прийшов на запрошення знайомого нібито домовитися про спільний бізнес

Співробітники київської поліції затримали чоловіка, який убив свого знайомого. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Під час спільного відпочинку злочинець побив жертву, душив знайомого мотузкою та завдав йому ножових поранень. Підозрюваний, який змінив зовнішність, щоб сховатися від поліції, і намагався втекти з України, був затриманий правоохоронцями протягом доби. Киянину загрожує максимальне покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в орендованій квартирі на вулиці Дніпровська Набережна виявлено тіло чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу та працівники карного розшуку. На місці злочину співробітники поліції виявили тіло чоловіка з численними ушкодженнями голови, ножовими пораненнями і слідами удушення на шиї.

За словами правоохоронця Андрія Гарастюка, потерпілий прийшов у гості до товариша, і несподівано між чоловіками розпочався конфлікт, під час якого потерпілий отримав травми, несумісні з життям.

Чоловік прийшов на запрошення друга, щоб домовитися про спільний бізнес. Чоловіки випили і почали сперечатися. Нападник спочатку кілька разів вдарив чоловіка по голові і прив'язав його до стільця. Потім він душив свого друга мотузкою і наостанок вдарив його ножем у живіт. Потерпілий помер від отриманих травм, а зловмисник втік. Щоб переховуватися від поліції, підозрюваний змінив одяг і зачіску та планував втекти з України. Протягом доби співробітники поліції встановили особу чоловіка та заарештували його. Він є жителем Києва, 2000 року народження, винаймав квартиру заявника і мав проблеми з наркотиками.

Слідчі вилучили речові докази з місця злочину, які вказують на його причетність до скоєння тяжкого злочину. Всі вилучені речі направлені на дослідження відповідним експертам, а тіло 30-річної жертви - на судово-медичну експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Стаття передбачає максимальне покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що на Київщині сталася кривава сварка між братами. До поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома чоловіками виник конфлікт. В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися