У Києві викрили злочинну групу, яка утримувала місця розпусти

Протизаконний бізнес приносив спільницям близько 500 000 гривень на місяць

У Києві судитимуть членів організованого злочинного угруповання, яке утримувало борделі. Цей нелегальний бізнес приносив спільникам близько 500 000 гривень щомісяця. Про це повідомляє поліція Києва.

У липні минулого року співробітники поліції викрили злочинну групу, яка займалася нелегальним бізнесом із надання секс-послуг. Таким був результат обробки оперативної інформації в рамках вже розпочатого кримінального провадження.

Співробітники міграційної поліції встановили, що незаконну діяльність координувала 40-річна жінка з Вінницької області, а допомагали їй троє співорганізаторів, які працювали адміністраторами в борделях. Зловмисники використовували лазню та квартиру в центрі Києва для надання сексуальних послуг. Вони наймали на "роботу" молодих дівчат, які перебували у скрутному матеріальному становищі, і шукали клієнтів через Інтернет. За інтимні послуги чоловіки платили в середньому 2 000 гривень. Таким чином, зловмисники заробляли на своєму незаконному бізнесі близько 500 000 гривень на місяць.

Під час санкціонованих обшуків у місцях надання послуг, помешканнях та транспортних засобах зловмисників правоохоронці вилучили різноманітні речі, які слугували доказами злочинної діяльності. Спільниками організаторки були киянка 1970 року народження, 53-річна іноземка та уродженка Черкаської області 1996 року народження.

Слідчі повідомили власниці "бізнесу" про підозру у створенні та утриманні місць розпусти, сутенерстві, звідництві з метою наживи, втягненні осіб в проституцію, вчиненому організованою групою. Трьом іншим фігуранткам справи слідчі оголосили про підозру у сутенерстві та втягненні осіб в проституцію за участі в організованій групі.

Наразі поліція завершила досудове розслідування і направила кримінальні провадження разом з обвинувальними актами до суду, де справа розглядатиметься по суті. Спільникам загрожує максимальне покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у Києві викрили мережу борделів та їхніх організаторів. Викрито мешканців столиці та чотирьох їхніх спільників, які налагодили нелегальний бізнес з надання послуг сексуального характеру на території Київської області і столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися