На Київщині засуджено чоловіка за зґвалтування вагітної жінки

До 9 років ув'язнення засуджено зловмисника за зґвалтування жінки, яка була на шостому місяці вагітності

У Київській області чоловіка засуджено до дев'яти років ув'язнення за зґвалтування жінки, яка на момент скоєння злочину була на шостому місяці вагітності. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За публічним обвинуваченням Переяславського відділу Бориспільської окружної прокуратури суд визнав винним чоловіка, мешканця Київської області, у зґвалтуванні вагітної жінки та нанесенні їй легких тілесних ушкоджень. Він був засуджений до дев'яти років позбавлення волі.

Інцидент стався в травні 2022 року в одному з сіл Київської області. Прокурор довів у суді, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння біля подвір'я своєї знайомої. Зловмисник схопив жінку за шию та силоміць потягнув її до нежилого сусіднього будинку. Там він кілька разів вдарив жертву по обличчю, щоб подавити її опір, і зґвалтував її. Потерпіла була на шостому місяці вагітності.

Громадянин залишатиметься під вартою до набрання вироком законної сили.

Нагадуємо, що у Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини. У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини у квартирі на вулиці Салютній. За висновками психологічної роботи з малолітньою потерпілою встановлено, що дитина є жертвою домашнього насильства: психологічного та фізичного.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


киев12345

20 січня 2023, 13:53

100% разом бухали і трахались, тільки чомусь пізніше собутильниця вирішила що її згвалтували

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися