Мали при собі наркотики: за тиждень у Києві затримали 20 осіб (ФОТО)

Столичні патрульні виявили 20 осіб з, ймовірно, наркотичними речовинами

Від початку минулого тижня столичні патрульні виявили 20 підозрюваних у зберіганні наркотичних речовин, повідомляє патрульна поліція Києва.

Днями поліція отримала повідомлення про підозрілий автомобіль на вулиці Прирічній. Інспектори, які прибули на виклик, побачили чоловіка, який намагався зникнути з поля зору правоохоронців. Патрульні вирішили перевірити громадянина. Інспектори провели поверхневий обшук і знайшли у чоловіка пакет з речовиною, схожою на наркотичну.

Інший інцидент стався на вулиці Івана Виговського. Там поліція зупинила підозрілу жінку. На запитання, чи має вона щось заборонене, 36-річна жінка дістала з сумки пластикову колбу з білою речовиною, яка, за її словами, була метадоном.

Усіх затриманих поліція передала слідчо-оперативній групі. Незаконне зберігання наркотиків карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Нагадуємо, що поліція Києва заарештувала торговця амфетаміном, який маскував наркотики під консерви. Чоловік замовляв заборонені речовини через Telegram, розфасовував їх та продавав шляхом закладок та через поштові відділення. Злочинця зупинили на вулиці із черговою партією наркотиків вагою близько 2,5 кілограмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися