У Києві чоловік напав на іноземця та завдав тілесних ушкоджень поліцейському

Обвинувальний акт щодо нападника скеровано суду для розгляду по суті

Розбійник, який напав на іноземця з газовим балончиком і завдав тілесних ушкоджень поліцейському, постане перед судом. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка за обвинуваченням у вчиненні розбійного нападу та заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції.

За версією слідства, 9 вересня 2022 року обвинувачений, перебуваючи в районі станції метро "Арсенальна", напав на іноземця з газовим балончиком, забрав у нього мобільний телефон і втік. Пізніше, під час перевірки документів правоохоронцями, зловмисник розпилив сльозогінний газ в обличчя співробітнику поліції, завдавши йому тілесних ушкоджень.

Наразі обвинувальний акт щодо злочинця направлено до Печерського районного суду м. Києва, де його розглянуть по суті. Фігурант перебуває під вартою. За найтяжче інкриміноване йому звинувачення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що під Києвом п'яний чоловік стверджував, що його побили поліцейські. Прибувши на місце, патрульні виявили заявника, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік поводився зухвало і використовував ненормативну лексику. На місці події також були місцеві жителі, які підтвердили, що чоловік дійсно розмовляв з іншим екіпажем поліції. Однак ніхто зі свідків не бачив жодної бійки, криків чи погроз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися