У Києві викрили вбивцю, який застрелив незнайомця на вулиці

Зловмисник декілька разів вистрілив у перехожого, і потерпілий помер від отриманих травм

Співробітники київської поліції викрили чоловіка, який рік тому вбив незнайомця. Підозрюваний кілька разів вистрілив у перехожого, який згодом помер від отриманих поранень. Про це повідомляє поліція Києва.

Під час обшуку в помешканні фігуранта правоохоронці виявили зброю, боєприпаси та вибухівку, а спецпризначенці КОРДу затримали підозрюваного. Слідчі повідомили йому про підозру за двома статтями ККУ.

Минулого року до поліції Києва надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Митрополита Андрія Шептицького виявили невідомого чоловіка з вогнепальними пораненнями живота та ніг. На місце події оперативно прибула слідчо-оперативні групи, криміналісти та кінологи.

За версією поліції, чоловік вступив у словесну суперечку з незнайомим перехожим. При цьому він спочатку вдарив потерпілого в голову і п'ять разів вистрілив у нього з вогнепальної зброї після того, як почав втікати з місця злочину. В результаті нападник втік з місця події, а медики констатували смерть потерпілого.

Працівники поліції за сприяння аналітиків управління кримінального аналізу провели низку оперативно-розшукових дій: переглянули записи з камер відеоспостереження, опитали свідків та очевидців інциденту та встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого кримінального правопорушення. Зловмисником виявився чоловік 1975 року народження, уродженець Луганську, який раніше не був судимий.

Днями співробітники слідчого управління поліції Києва за силової підтримки спецпідрозділу КОРД провели санкціонований обшук у квартирі підозрюваного. Поліція знайшла гранату РГД-5 та запал до неї, два автомата, 11 магазинів, штик-ніж та близько 1 000 набоїв різного калібру.

Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує максимальне покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що на Київщині сталася кривава сварка між братами. До поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома чоловіками виник конфлікт. В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися