На Київщині злочинна група збувала метадон, канабіс та амфетамін на мільйони (ВІДЕО)

Правоохоронці ліквідували канал збуту наркотиків

Поліція ліквідувала канал наркоторгівлі в Київській області. Зловмисники збували метадон, канабіс та амфетаміни. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Злочинна група, що складалася з 43-річного лідера та трьох спільників віком 21, 37 та 41 рік, організувала незаконну діяльність, пов'язану з виробництвом та збутом наркотичних засобів на території столиці та області.

Було встановлено, що група продавала метадон, канабіс та амфетаміни на суму понад 1 мільйон гривень щомісяця.

Поліцейські провели обшук у помешканнях підозрюваних та вилучили наркотики, боєприпаси, рушницю та обріз мисливської рушниці.

Кримінальне правопорушення було викрито спільно співробітниками Управління боротьби з наркозлочинностю та слідчими слідчого управління за підтримки спецпризначенців поліції Київської області.

Слідчі порушили кримінальну справу за фактом збуту заборонених засобів. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

У Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн. Правоохоронці провели 42 обшуки у фігурантів та вилучили наркотики на суму близько 4 000 000 гривень, а 14 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолій

26 січня 2023, 10:18

Треба щоб з наротрафіками боровся ескадрон смерті та негайно всіх знищував, тому що всі ці істоти вбивці. По іншому всі в долі та роблять вигляд що боряться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися