У Київській області керівника держпідприємства зловили на хабарі

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність посадовця

У Київській області поліція затримала керівника держпідприємства агентства рибного господарства, який розробив корупційну схему видачі паспортів на водойми. Чиновника затримали в його робочому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції, передають "Коментарі".

Національна поліція продовжує проводити антикорупційні операції, які дозволяють викривати чиновників, які використовують своє службове становище для набивання кишень в умовах воєнного стану.

У цій справі правоохоронці задокументували протиправну діяльність посадовця, який налагодив корупційну схему з видачі паспортів на рибогосподарські технологічні водойми. Зловмисник мав намір отримати від підприємця "винагороду" на загальну суму в 50 000 гривень за придбання двох таких паспортів.

25 січня оперативники затримали керівника державного підприємства агентства рибного господарства під час отримання частини неправомірної вигоди.

Вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою - за одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Нагадуємо, що у Києві затримали заступника міністра на отриманні майже пів мільйона доларів хабаря. У столиці затримали заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України під час отримання 400 тисяч доларів хабаря.

Читайте также