У столиці "майстер" ошукав киянку під приводом ремонту

Після отримання завдатку для нібито закупівлі матеріалів шахрай перестав виходити на зв'язок

У Києві перед судом постане чоловік, який ошукав місцеву жительку під приводом ремонту. Отримавши передоплату під приводом купівлі матеріалів, шахрай перестав виходити на зв'язок. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Наприкінці грудня минулого року до поліції Києва звернулася місцева жителька, яка повідомила, що дала незнайомцю 7500 гривень за ремонт її квартири, але той не зробив обіцяного, і потерпіла не може з ним зв'язатися. Поліція зафіксувала злочин і розпочала пошуки зловмисника.

За версією слідства, потерпіла познайомилася з "майстром" через знайомого, і жінка домовилася з ним відремонтувати стелю в її кімнаті. Потім чоловік прийшов зробити заміри і сказав, що вартість натяжної стелі становить 15 000 гривень, але для придбання необхідних будівельних матеріалів потрібно внести завдаток у розмірі 7 500 гривень. В результаті власниця квартири віддала цю суму працівнику, і з того часу фігурант не відповідав на її телефонні дзвінки.

Оперативники провели низку розшукових дій і встановили особу зловмисника. Він народився в 1990 році в Києві і не мав судимостей.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в шахрайстві. Наразі поліція завершила досудове розслідування і направила кримінальну справу разом з обвинувальним актом до суду, де справу розглянуть по суті. Порушник може бути покараний позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадуємо, що в Києві шахрай ошукав понад 60 громадян, продаючи неіснуючі товари. Зловмисник створив інтернет-магазин з продажу комп'ютерної техніки та вимагав повну передоплату від покупців. Поліція розшукала жертв афери по всій Україні, які перераховували гроші фігуранту, але не отримували замовлень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися