У Києві дилер продавав каву із "сюрпризом": всередині були наркотики

Працюючи на інтернет-магазин, зловмисник розповсюджував на території столиці психотропні речовини

Столична поліція вилучила у зловмисника наркотиків на суму в понад 800 000 гривень. Наркоторговець ховав заборонені речовини в пакунках із кавою. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Фігурант, який працював на інтернет-магазин, розповсюджував психотропні препарати у столиці та приймав оплату від своїх "клієнтів" через електронні гаманці. За такий вид заробітку правопорушнику загрожуватиме до 12 років позбавлення волі та конфіскація майна.

У процесі відпрацювання оперативної інформації співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Києві та Святошинського управління поліції затримали 38-річного киянина. Чоловік намагався відправити наркотики поштою і загорнув їх у пакунки з кавою, щоб не викликати підозру.

У ході розслідування правоохоронці вилучили чотири поліетиленові пакети, які, ймовірно, містили солі Альфа-PVP, з пакунків, готових до відправлення, і направили їх на експертизу. Вартість речовин при реалізації на "чорному" ринку становить понад 800 000 гривень.

Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили чіткі докази системного збуту заборонених речовин. Серед них: термопринтер для друку ТТН, ваги, зіп-пакети, вакуматори, гаджети, пакувальне обладнання, сім-картки, банківські картки, записи для обліку обсягів продажу наркотиків та інші докази.

Згідно з висновком експертів, надана на дослідження кристалічна речовина білого кольору містить особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, а саме солі Альфа-PVP.

За вчинення злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Раніше поліція Києва заарештувала торговця амфетаміном, який маскував наркотики під консерви. Чоловік замовляв заборонені речовини через Telegram, розфасовував їх та продавав шляхом закладок та через поштові відділення. Злочинця зупинили на вулиці із черговою партією наркотиків вагою близько 2,5 кілограмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися