Ховав наркотики в жолудях: у Києві викрили наркодилера

Під час обшуку у фігуранта вилучено заборонені речовини на суму близько 2 мільйонів гривень

У Києві правоохоронці викрили наркоділків, які налагодили збут наркотичних та психотропних засобів у столиці. Щоб відвести від себе підозру, наркоторговці ховали наркотики у жолудях, каві та продуктах харчування. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають "Коментарі".

Поліція Дарницького району у співпраці з кіберполіцією виявила веб-сайт, який використовувався для продажу наркотиків та психотропних речовин, зокрема кокаїну, амфетамінів, MDMA та екстазі. "Продукція" надсилалася клієнтам поштою або продавалася за допомогою так званих "закладок". Оплата за "товар" приймалася за допомогою електронних гаманців.

Один із постачальників "товару" виявився мешканцем Києва, який раніше вже був засуджений за аналогічні злочини. Щоб приховати свою злочинну діяльність, він ховав наркотики в жолудях і продуктах харчування. У результаті обшуку у фігуранта правоохоронці вилучили наркотичні засоби та психотропні речовини на суму близько 2 мільйонів гривень.

Також "Коментарі" повідомляли, що у Святошинському районі Києва правоохоронці викрили наркодилера, який пересилав поштою психотропні препарати, замасковані у пакетах з зерновою кавою. Під час особистого обшуку правоохоронці виявили у чоловіка чотири пакунки з особливо небезпечним психотропним препаратом PVP.

Правоохоронці затримали двох зловмисників. Фігурантам було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також встановлюються їхні спільники та куратори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися