Фотограф з Київської області продавав за кордон дитячу порнографію

Фігурант займався злочинною діяльністю з 2013 по 2020 рік

Суд визнав фотографа з Київської області винним у створенні та розповсюдженні забороненого контенту. Зловмисника, який роками виготовляв дитячу порнографію, посадили на дев'ять років. Про це повідомляє поліція Київської області.

Повідомляється, що 50-річний мешканець Українки знімав порнографічні зображення та відео за участі дітей. Після цього зловмисник продавав відзнятий матеріал іноземцю за кордон.

Правоохоронці встановили, що чоловік займався злочинною діяльністю з 2013 по 2020 рік. За цей час зловмисник зробив близько 10 тисяч заборонених фото- та відеоматеріалів.

На сьогодні встановлено 43 особи малолітніх потерпілих, яких чоловік змушував брати участь у створенні порнографічних матеріалів.

Суд покарав зловмисника до дев'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві зупинили чоловіка з телефоном, повним дитячої порнографії. Ювенальні поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який почав нервувати і раптово змінив напрямок руху, коли з'явилися поліцейські, тож правоохоронці зупинили його. Під час перевірки інспектори виявили у мобільному телефоні чоловіка велику кількість файлів з дитячою порнографією.

Також у Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини. У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини.

Читайте также