У скандалі зі зґвалтуваннями дівчат у Києві "засвітився" український футболіст (ФОТО)

Футболіст отримав повістку від правоохоронців

2 лютого у ЗМІ з'явилася інформація, що одним з учасників п'яних вечірок, на яких дівчат накачували транквілізатором та знущалися з них, був український футболіст, колишній нападник тернопільської "Ниви" Магомед Мемешев. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Fanday.net.

Як повідомляється, у 2021 році Мемешев зіграв лише у двох матчах за "Ниву", вийшовши на заміну і провівши на полі в цілому п'ять хвилин. В інших матчах він залишався в запасі або не потрапляв до заявки.

"Нічого про нього як про людину сказати не можу. У колективі він поводився нормально, нічим не виділявся, але був хлопцем з характером", - розповів директор "Ниви" Андрій Тихий.

Розміщена в Інтернеті фотографія футболіста, який демонстрував свою повістку, дозволила журналістам ідентифікувати його.

Нагадуємо, що напередодні в мережі з'явилося відео, як чоловіки споюють молодих дівчат і ґвалтують їх у напівсвідомому стані, що було знято на камеру. Після розголосу цієї історії в Інтернеті поліція порушила справу.

Співробітники поліції прийшли додому до хлопців і провели обшуки, їхні імена були встановлені, деяким з них були вручені повістки, а двом були пред'явлені підозри. Останнім загрожує до семи років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися