У Києві дівчат накачували транквілізатором, ґвалтували та знімали це на відео

Поліцейські уже встановили фігурантів та місця їх перебування

Сьогодні, 1 лютого, у Києві проводяться обшуки за адресами проживання та на орендованих квартирах організаторів "п'яних вечірок", які накачують молодих дівчат транквілізатором, ґвалтують та знімають це на відео. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що поліція почала розслідування після того, як в мережі поширилася інформація про вечірки, де молодики розпивають алкоголь, ґвалтують та принижують дівчат, а потім викладають у мережу відео, де кривдять потерпілих.

Наразі поліцейські встановили причетних до злочину та місця їх проживання. У рамках відкритого кримінального провадження проводяться слідчі та розшукові дії в Києві та іншому регіоні України.

Як стало відомо раніше, у Києві з'явилася група молодиків, які назвали себе "криптани з Франика". Вони влаштовували вечірки, накачували дівчат алкоголем і "ксанаксом", а потім ґвалтували. Зловмисники поширювали відео з насильством у соцмережах і закритих Telegram-каналах.

Нагадуємо, що на Київщині засуджено чоловіка за зґвалтування вагітної жінки. У Київській області чоловіка засуджено до дев'яти років ув'язнення за зґвалтування жінки, яка на момент скоєння над нею насильства була на шостому місяці вагітності.

Також у Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини. У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини. За висновками психологічної роботи з малолітньою потерпілою встановлено, що дитина є жертвою домашнього насильства: психологічного та фізичного.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися