Посадовці з Ірпеня забронювали елітний готель на День закоханих на кошти з бюджету

Вартість номеру включає в себе безлімітний басейн та SPA

Ірпінські посадовці забронювали розкішний номер в дорогому готелі на День святого Валентина за рахунок громадського бюджету. Чотириденне перебування двох осіб у спа-готелі з панорамним басейном обійшлося комунальному підприємству Ірпінської міської ради у 48 800 грн. Правозахисниця Євгенія Ростолопа опублікувала на своїй сторінці у Facebook договір, який це підтверджує, повідомляє "Київщина 24/7".

Чотириденний тотальний релакс в оточенні природи для двох осіб у спа-готелі "Морва" коштуватиме 48 800 гривень комунальному підприємству Ірпінської міської ради. У вартість обраного номера входить необмежений доступ до басейну та SPA. Заїзд у це казкове місце запланований з 14 лютого 2023 року по 18 лютого 2023 року.

"Я впевнена, що без погодження Олександра Маркушина витрати на такі коштовні поїздки не здійснюються. Нагадаю громаді, що статутний капітал цього комунального підприємства сформований коштом внеску Ірпінської міської ради, а отже можна однозначно стверджувати, що цю поїздку фінансує громада міста, яке ще не відновлене після бойових дій!", — наголосила Євгенія Ростолопа.

Нагадуємо, що посадовців "Київводоканалу" підозрюють у привласненні бюджетних коштів під час закупівлі насосів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

6 лютого 2023, 17:04

ЦЕ ЕВРОПА???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися