У Броварах викрали генератор, який мешканці ЖК ретельно ховали

Генератор забезпечував безперебійний доступ до мережі для всіх мешканців ЖК

У Броварах зловмисники викрали генератор, який використовувався для забезпечення безперебійного доступу до Інтернету в усьому житловому комплексі. Про це повідомляє "Трибуна– Бровари", передають "Коментарі".

Крадіжку виявили працівники житлового комплексу "Купава" у Броварах вранці 6 лютого. Точна дата і час крадіжки невідомі, оскільки електрику в місті не відключали близько двох днів. Генератор на той період не був у використанні.

Двокіловатний генератор знаходився у своєрідному приямнику при будинку на вулиці Симоненка, 2. Для захисту генератора там були встановлені металеві грати і замок. Керівництво інтернет-провайдера "Скайнет" повідомило "Трибуні-Бровари", що зловмисники обрізали металеве вушко, на яке чіпляли замок.

Керівництво провайдера зазначило, що генератора не було видно, а лише трохи чутно. Хтось "вислухав" його і викрав під час паузи у відключеннях електроенергії.

Наразі на місці події правоохоронці шукають та опитують свідків, які можуть щось знати про обставини крадіжки генератора.

Нагадуємо, що Київ отримав потужні генератори для критичної інфраструктури та потреб ЗСУ. Три генератори, отримані від фонду, були передані комунальному підприємству "Київтеплоенерго". Їх встановили в Голосіївському районі столиці. І сьогодні, 6 лютого, один генератор доставили до військової частини. За словами мера Києва, загальна вартість цих генераторів склала близько 400 000 євро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися