У Києві розбійник увірвався до відділення банку та вистрілив у ногу відвідувачу

Столичні правоохоронці затримали чоловіка за розбійний напад

Київська поліція затримала чоловіка за звинуваченням у розбійному нападі та незаконному поводженні зі зброєю. Фігурант з пістолетом вимагав у працівниці банку віддати йому гроші, а потім вистрілив у ногу відвідувачу установи, який втрутився у ситуацію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають "Коментарі".

У відділенні банку злочинець погрожував касиру пістолетом і почав вимагати гроші, але втрутився відвідувач установи. Коли фігурант зрозумів, що не зможе взяти гроші, він вистрілив чоловікові в ногу і спробував втекти.

Поліція Києва отримала повідомлення про те, що невідомий намагався пограбувати відділення банку на вулиці Борщагівській і вистрілив у чоловіка. Для розслідування інциденту негайно прибули патрульні, поліція охорони, слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції та бригада медиків.

По прибутті поліція виявила, що невідомий чоловік увійшов до фінансової установи, направив пістолет на касира і вимагав віддати гроші. Відвідувач банку та охоронець, які стали свідками протиправних дій, негайно кинулися на допомогу касирці, але нападник вистрілив у ногу одному з чоловіків і спробував втекти з місця події.

Правоохоронці затримали чоловіка і під час поверхневого обшуку вилучили пістолет та предмет, схожий на гранату. Крім того, під час обшуку за місцем проживання підозрюваного слідчі виявили ще одну гранату, а всі вилучені речові докази передали на експертизу.

За цей злочин фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що у Києві озброєний розбійник напав на фінансову установу. У столиці "по гарячих слідах" затримано розбійника, який з ножем напав на установу по видачі мікрокредитів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися