Під Києвом дебошир напав на дітей та відкрив стрілянину по перехожому (ВІДЕО)

У Білій Церкві чоловік напав на двох дітей та вистрілив у очевидця події

Поліція Київської області затримала дебошира, який напав на дітей і відкрив стрілянину по перехожому у Білій Церкві. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 25-річний чоловік напав на двох дітей на вулиці Василя Стуса. Схопивши одного з них, він шарпав одяг дитини і тягнув її за вухо. Двоє свідків зробили зауваження правопорушнику. Злочинець витягнув зброю і вистрілив близько п'яти разів у напрямку одного з захисників дітей.

В результаті цих пострілів потерпілий отримав вогнепальне поранення руки. Ще один постріл влучив у гаджет чоловіка, який лежав у кишені його брюк.

Поліція Київської області затримала стрілка і доставила його до ізолятора тимчасового тримання. Зброю вилучили. Подальшу долю зловмисника вирішуватиме суд. За такі дії йому загрожує до семи років позбавлення волі, розповів очільник поліції Андрій Нєбитов.

Слідчі, за фактом хуліганства та за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру.

вистрілив у ногу відвідувачу установи, який втрутився у ситуацію.

Читайте также