У Києві чоловік намагався викинути немовля з балкону (ФОТО)

Наразі тримісячна дитина знаходиться під наглядом лікарів

Поліція та соціальні працівники в Києві вилучать тримісячну дівчинку з сім'ї після того, як її батько погрожував викинути немовля з балкону. На місці події продовжують працювати ювенальні поліцейські, лікарі та співробітники служби у справах дітей та сім'ї. Дитина була обстежена лікарями і перебуває у задовільному стані, повідомляє поліція Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло кілька повідомлень від місцевих мешканців про те, що на балконі багатоповерхівки на вулиці Якуба Коласа перебуває чоловік, який тримає на руках немовля і погрожує його кинути вниз. Патрульні, лікарі, працівники ювенальної поліції та мобільної групи з протидії домашньому насильству негайно прибули на місце події.

Прибувши на місце, поліцейські та громадяни забрали у чоловіка дитину і передали її лікарям. Працівники ювенальної поліції разом з представниками служби у справах дітей та сім'ї прийняли рішення про вилучення дитини з родини. Зараз дівчинка перебуває під наглядом медиків.

Справа була офіційно зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Святошинського управління поліції. Поліція проводить необхідні слідчі дії для з'ясування всіх обставин події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадуємо, що у Києві через антисанітарію з родини вилучили трьох голодних дітей. Ювенальні поліцейські провели рейд "Діти вулиці" на Троєщині у Києві. Обстеживши умови проживання дітей, соціальні працівники вилучили трьох малолітніх із сім'ї, яка проживала в антисанітарних умовах. Також у помешканні була відсутня їжа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анна

8 лютого 2023, 21:46

Слава Богу! Бедные детки..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися