У Києві чоловік під наркотиками проник у чужий будинок та трощив майно (ФОТО)

Патрульні затримали громадянина, який проник до чужого житла

Київські патрульні затримали громадянина, який під дією наркотиків проник до чужої домівки та нищив майно. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

На спецлінію 102 зателефонувала схвильована жінка та повідомила про дивні звуки із сусіднього будинку на вулиці Ясногірській. Ймовірно, хтось розбив вікно і проник у чуже житло.

Вже за кілька хвилин інспектори прибули за вказаною адресою. На місці події патрульні виявили розбите вікно та чоловіка, який у збудженому стані трощив меблі. Правоохоронці затримали фігуранта. Пізніше 30-річний зловмисник розповів, що вживав наркотики, і не зміг пояснити, як потрапив у цей будинок.

Подальшим з'ясуванням обставин та наданням правової кваліфікації діям затриманого займатиметься слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції.

Нагадуємо, що поліція Києва затримала зловмисника, який погрожував підірвати свою квартиру ручною гранатою. Під час невідкладного обшуку вдома у чоловіка слідчі вилучили гранату та курильний пристрій для марихуани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися